Vem är Fanny?

Fanny Agazzi ansvarar för Nischs Livstil & relationer-avdelning. Hon brukar säga att hennes ordning är sorterat kaos. För att slippa städa.

Vem är du?
Jag är en person som för mitt liv inte kan minnas att lägga ned tamponger när min mobil piper att jag borde. Ville bli soctant men jag var för dålig i skolan. Så jag fick bli journalist.

Vad är Nisch för dig?
Fina och roliga personer som försöker göra nåt kul tillsammans. Det är nästan patetiskt gulligt.

Vad är Livstil & Relationer?
Dude! Det kanske är en möjlighet att utveckla ditt inre liv, genom att få en inblick i andras. Eller bara att titta på och fnysa åt och må lite bra av, för man kan ju inbilla sig att man är mer uppstyrd själv. Jag tycker det är roligt att tänka på att folk kan ändra sig.

Vad kommer jag få läsa här?
En regelbunden frågespalt, där jag försöker lösa läsarnas relationsproblem och kan skjuta upp mina egna. Samt intervjuer och reportages från människor som lever livet på ett kanske annorlunda sätt än du. Eller alla är väl unika jävla snöflingor. Men jag tror inte vi kan utvecklas alls om vi inte försöker förstå eller höra varandra. Eller så är det en lösning, att ingen någonsin försöker. Huvudsaken är att vi kommer överens om någonting och är konsekventa tillsammans. Jag vill se bokbål av era självhjälpsböcker när ni lagt denna sida i bokmärken. Eller inte “Hemligheten”, av Dan Josefsson, Egil Linge. Den kan ni spara någonstans.

Har du ett bra lifehack?
Om man inte kan sova, kan man spela mobilspel. Om man vill ha fler liv på sitt mobilspel snabbare kan man ändra datumet på sin lur. Men man får komma ihåg att ändra tillbaka sen, annars fuckar det lite med kalendrar och sms och sånt. Det bästa kanske är att skaffa ett gameboy. Eller köpa mer liv.

Du kan även testa att när du pratar, låta som att du tror att andra personer är skyldig dig någonting. Många kommer tro dig. Jag kanske kan hämta mer kaffe till dig?

För att mejla en fråga om relationer och livstil, kan du skriva till arminsnoppforliten@gmail.com eller trycka här.
Vi behandlar alla frågor med halvstor respekt.


Publicerat

i

,

av