redaktionen

Clara Kristiansen

clara kristiansen

Clara är komiker och självutnämnd skönhetsexpert efter att vid flertalet(!) gånger ha lyckats lägga en nästintill perfekt(!) eyeliner. Du kanske känner igen henne från Tankesmedjan i P3, podden Två härliga tjejer med ädla motiv eller en sunkig ståuppklubb.

Elvira "Gullis" Gullberg

Elvira Gullberg

Elvira Gullberg kallas för ”Gullis” på grund av sitt efternamn och för att hon ofta har rosett i håret. Hon är komiker, musiker och manusförfattare, så det är tur att hon gillar billig, baljväxtbaserad mat. Hon har hon alltid med sig synth, ukulele eller annat irriterande instrument, och hon har alltid ”skrivit en ny låt” som handlar om typ insekter eller snusk. Det ena utesluter inte det andra.

Lisa Dahlin

Lisa Dahlin

Lisa Dahlin är det närmsta Nisch kommer en ”störig kille”. Förutom att tjôta på om diverse ny teknik, spel, och vart man hittar bästa varmkorven på stan, så håller denna göteborgaren på med standup, quiz, och övriga självgoda uppdrag.

tillnisch (kopia).jpg

Louise Karlund

Louise är filmarbetare till vardags och självutnämnd stick- samt sticklings-gäris på fritiden. Man kan ha hört henne i Den Här Dagen-podden eller kanske sett en film eller TV-serie hon jobbat med. Louise finns på IMdB och är därmed kvalificerad att vara Kultur & Nöjesredaktör.