Veckans horoskop

Ludde Samuelsson har skådat i stjärnorna. Här är vad du garanterat kan förvänta dig av livet närmsta tiden.

Vattumannen: Som vattuman är du en komplicerad person att förstå sig på. Är du gjord av vatten? Är du den här killen?

Hur går det till när du badar? Varför heter det vattuman? Du behöver fundera på varför du kallar dig vattuman. Är det för att framhålla att man består till 60 procent av vatten? Man behöver inte döpa sig efter sin största beståndsdel. Inga andra gör så. Det heter inte giraff och inte halsgiraff. Han heter Gunnar och inte Panngunnar Wetterberg, förlåt PannUgunnar Wetterberg.

Fiskarna: Du känner för att prova något nytt idag och titta där sitter ju en daggmask på en krok fäst i en lina!!!

Väduren: Du upplever att folk i din omgivning pratar om dig konstant. Det stämmer inte. De pratar om VÄDER och vind. Inte VÄDUR och vind. Allt handlar faktiskt inte om dig.

Oxen: Det känns som att du drar ett tungt lass. Det stämmer.

Tvillingarna: Den här perioden är din tid att fundera, kära tvilling. Är det rimligt att din framtid är helt beroende av att det finns någon med exakt samma genetiska uppsättning som du? Då är du antingen nynazist eller bröderna Rongedal.

Kräftan: Ibland känns det som att folk i din närhet bara utnyttjar dig som ett gammalt ord för att beskriva cancer. I övrigt är ditt liv ganska stillsamt. Se upp med folk som kokar dig levande, bryter dina armar med tång och suger ut ditt innanmäte rektalt.

Lejonet: Det finns stunder när du undrar över vad du befinner dig. Men troligen på savannen eller Kolmården.

Jungfrun: Du heter Maria och är uppväxt i Nazareth. Mellanösterns svar på Nässjö.

Vågen: Det finns en risk för att gamla jobbiga minnen gör sig påminda. Som när Edward Blom och en flygel satt på dig. (Edward är en sån som spelar piano “hellre än bra”.)

Skorpionen: Du har svårt att förstå varför folk i din omgivning undviker dig. Låt mig säga såhär: Du är en spindel med klor och giftig svans? Du uppenbart en trygghetsnarkoman, kära skorpion. Varför har du inte cykelhjälm?

Skytten: Du deltar i OS och bär skygglappar. Nej du är inte en häst med keps.

Stenbocken: Du har det kämpigt på det ekonomiska planet. Hur mycket du än sliter lyckas du aldrig betala räkningarna eftersom det är omöjligt att knappa in koden till Mobilt Bank-ID med klövar.

Av: Ludde Samuelsson

 


Publicerat

i

av