Det säger din tatuering om dig

Att tatuera sig är en möjlighet att uttrycka sig, en chans att smycka sin kropp och ett väldigt snabbt sätt att göra sig av med stora summor pengar. Det är dessutom ett enkelt sätt för alla omkring dig att avgöra exakt vem du är som person. Det spelar ingen roll hur unik och innovativ du tycker att din bläckfläck är, en snabb googling bort finns tusentals e-girls eller skäggiga hipsterhunkar som har en exakt likadan. Nu ska vi gå igenom några av de vanligaste.

Ett ankare 
Du är uppvuxen i Norrtälje och dina bästa vänner är fortfarande grabbgänget från gymnasiet. Ni firar fortfarande midsommar ihop varje år, och era flickvänner får glatt sitta och låtsas trivas i varandras sällskap. Till vardags jobbar du som välavlönad elektriker och hela månadslönen läggs på Punk IPA, Bet365 och amorteringen av huset. Du har inte missat ett Tutto Balutto-avsnitt på fyra år. 

En snirklig underboob
Du är kåt på Machine Gun Kelly och har varit inne och törstat i hans DMs både en och två gånger. Ditt instagramflöde har aldrig varit så fint som när du var i Bali i tre månader och därför jobbar du nu treskift i fabrik för att spara ihop till nästa resa. Du är rädd för parabener och använder bara kristalldeo vilket gör att du alltid luktar lite morotsolja i ansiktet och svett under armarna. Och du, att inte behöva BH är ingen personlighet.

 

Partatueringar på små figurer som hör ihop
Det är väldigt viktigt för dig att vara ihop med någon, men inte jätteviktigt med vem, därför är det väldigt smidigt att du kan få även nästa pojkvän att tatuera in en nyckel så att ni också kan ta gulliga bilder och bli stora på Pinterest. Ingen bjuder er längre på fest eftersom du alltid blir lite för full på Smirnoff Ice och börjar gråtskrika på din kille för att han pratat med en tjej som heter Emma hela kvällen. 

Den där jävla underarmsskogen
Jobbar i en telenorbutik och känner dig alltid lite som en undercover bad boy för att du har en edgy sleeve under din fula smårutiga skjorta. Inför kollegorna låtsas du gilla Alt-J men när ingen ser sjunger du med i Curly Sue av Takida. Dina tjejer är alltid, enligt andra människor, lite för unga och alltid, enligt dig, lite för fula, de kan väl i alla fall försöka lite. Du har sex hårt, men inte särskilt länge.

En outlinead kvinnokropp
Du älskade den italienska serien Baby och är lite sugen på att starta en Onlyfans. Din officiella hållning är givetvis att alla kroppar är vackra men du har svårt att dölja hur stolt du är när du “klagar” över att du inte har “några kurvor”. Du twittrar ofta om hur sugen du är på att sitta på ett ansikte men har tyvärr bara legat med killar som heter Johan som tycker att ge oralsex känns lite ofräscht. 

Ett evighetstecken med tassar i  
Du är dagligen aktiv i facebookgruppen “Bilder på våra husdjur” där du delar bilder på din katt, med hundfiltret. Du är bra tokig, du! Du heter Camilla och katten heter Tuss Hermansson men kallas för pälskling. Du älskar ditt husdjur. Ditt husdjur kommer inte leva för evigt. Men eftersom att du kommer stoppa upp ditt djur när det har dött funkar evighetssymbolen ändå.

Dödsrelikerna
Du ser dig själv som en outcast eftersom du var “den smarta” genom hela grundskolan. Dessutom tror du att du är speciell och lite bättre än alla andra, eftersom du gillade den mest sålda bokserien genom tiderna. Den bästa bok du har läst är(förutom Harry Potter) Mjölk och honung av Rupi Kaur. 

 

Text: Clara Kristiansen
Bild: Jag har verkligen försökt källhänvisa men det är svinsvårt eftersom alla bilder bara refererar fram och tillbaka till olika pinterest-konton eller en brasiliansk artikel som heter Tatuagem Feminina Para Se Inspirar.

Stötta Magasinet Nisch på Patreon!


Publicerat

i

av

Etiketter: