Bajs Ahoy!

På grund av en mindre olägenhet i form av ett byggarbete i Nordhavn har Danmark tagit det svåra beslutet att släppa ut en jävla massa bajs i Öresund, nära den svenska gränsen. Resultatet kan bli en övergödning av havet, och att ordet “dansk pölse” kan få en ny innebörd på svenska badstränder. 

Där jag redan innan hade svårt för att bada på grund av stanken av tång, kommer det alltså nu kunna flyta fram en och annan bajskorv under sommaren. Det blir en misosoppa con carne, om man säger så. Ett antal svenskar, som kanske liksom jag föredrar att vara utan, har redan tagit tag i saken och startat en namninsamling för att stoppa utsläppet.

Denna namninsamling har som ni ser i texten ovan också utvecklats till en hämndaktion. Och eftersom insamlingen är startad av skåningar, så har hämnden utformats därefter. Trots att vi protesterar mot övergödningen av havet och klimatpåverkan, så är ändå den rimligaste lösningen på problemet att vi släpper ut lika mycket bajs i havet själva. Eller, varför inte dubbelt? Nu är tiden för revolt, så jag säger att klockan 20.00 på fredag bör vi därför rada upp oss längs med Ribbans badbryggor, röv bredvid röv, och ge danskarna en smak av sin egen medicin! 

Under fliken “Anledningar att skriva på” finns många duktiga debattörer. De lägger upp tydliga, inte alls fördomsfulla eller långsinta argument, på ett lättläst och tydligt vis. Mikael, som hatar danskar så mycket att han är bannad från bordershop, skriver detta:

Som vi vet så sitter det ju en dansk och bajsar runt varje husknut i köpenhamn, så det är väl inte helt främmande att just de skulle försöka sig på en sådan här manöver. Jag var i Danmark en gång och såg en ungdom spotta på marken, så jag har ju vetat att detta var på G. 

 

Thomas, en man av poesins värld, fångar känslan alla längs med södra kusten bär på just nu:

Tack Thomas.

 

Tanja till statsminister! Hon säger som det är, och hon gör det med styrka! Man kan nästan se Tanja stå med ett glittersprängt plakat och skrika hela vägen över sundet. 

Och man kan inte annat än att hålla med Tanja. Nu när inga turister får komma in i Danmark så är väl hela Skagen fritt? Börja bygg på hög där, och sen är det ett ett problem för morgondagen, och de stackars måsar som gör misstaget att landa på det. 

En expert säger att det är “dålig stil” och det känns väl lite som en underdrift va? “Dålig stil” är väl att inte tvätta toastolen efter att man stökat ner när man är på besök hos svärföräldrarna. Jag skulle gå så långt att säga att det till och med är skitdålig stil. För att sätta det i Ernst Hugo Järegårds fina ord: Tack ni svenska vakttorn, med plutonium tvingar vi dansken på knä. Här, danmark, utskitet av kalk och vatten. Och där – Sverige. Hugget i granit. Dansk.. jävlar. DANSKJÄVLAR!

 

Älskar du att bada i bajsvatten kan du strunta i denna länk. Men om du är en person med någon slags respekt för hygien, eller någon som vill se fem skåningar försöka frakta bajs till danska ambassaden, så är det livsviktigt att du gör din del! Vive la révolution! 

 

https://www.mittskifte.org/petitions/stoppa-det-danska-bajsvattnet

 

Vill du stötta Magasinet Nisch framfart på World Wide Web så kan du göra det via denna länken:

 

https://www.patreon.com/magasinetnisch

 

Av: Lisa Dahlin

 

Följ på insta: @lisadahlin

 

Källor: Exklusivt för Patreons.


Publicerat

i

av