Bli snygg på tre dagar

Då och då i livet står man inför en situation då man måste vara sitt allra snyggaste jag. Man kanske ska träffa sitt ex, gå på en viktig dejt eller gå på hemvändarfest med jämnåriga som gift sig, köpt hus och avlat fram barn sen studenten. I alla dessa fall är det alldeles uppenbart att din personlighet eller framgång inte kommer imponera, så det enda som egentligen är kvar är att försöka vara lite sexig. 

Jag ska vara helt ärlig, rubriken är missvisande. Om du är ful kommer du fortfarande vara ful efter dessa steg. Men bara för att man är ful behöver man inte vara anskrämlig. En mer ärlig rubrik hade varit ”Så går du från ett vidrigt träsktroll till ett ganska tjusigt träsktroll på bara tre dagar!”. Håll till godo. 

Dag 1

Läsa tjejmagasin
För att bli en snygg tjej måste du tänka som en snygg tjej, det vill säga inte alls. Gorgeous gorgeous girls gör inte smarta tänkisar med sina dumma små hjärnisar. Försök att aktivt glömma bort allt du någonsin lärt dig. Tyvärr innehåller Veckorevyn numera riktiga artiklar, men man kan alltid bläddra igenom en reklamtidning från Kicks.

Äta
Färgglad mat med mycket fiber. Sexiga tjejer har inte läst “Charmen med tarmen” (eftersom sexiga tjejer inte läser böcker) men har kollat på bilderna och fått en ungefärlig uppfattning om vad som ska ätas. 

Dusch
Vad är väl mer sensuellt än en sann spa-session? Slå på tidiga John Legend (alltså musiken som handlar om att ligga och inte musiken som handlar om att älska) och hoppa in en ångande dusch. Skrubba huden, använd en återfuktande ansiktsmask och lägg i en hårinpackning. Du kommer se ut som du känner dig, fantastisk. 

Brun-utan-sol
Eftersom du redan nu bestämt dig för att ha en sexig miniklänning vill du se till att din hy får en solkysst lyster. Lägg ett jämnt lager brun-utan-sol över hela kroppen. Fundera på hur nära könet man egentligen bör gå. 

 

Dag 2

Shopping
Dags att köpa sig en ny stass! Det är viktigt att se effortless ut. Testa en i princip helt fyrkantig klänning på Monki, bestäm dig för att den inte är tillräckligt sexig. Gå till ZARA och testa en klänning som får dina pattar att se ut som ledsna toarullar. Gråt lite. Intala dig att ingen kommer kolla på dina kläder då de kommer vara upptagna med att kolla på ditt snygga ansikte. Se ditt gråtpuffiga ansikte i omklädningsrumsspegeln. Köp smink för 700 kronor. Gå tillbaka till Monki och köp den fyrkantiga klänningen. 

Dusch
Upptäck att brun-utan-sol situationen är… kritisk. Eftersom dumma dumma tjejer bara läser reklamblad och inte instruktioner är du numera fläckig. In i duschen och skrubba tills huden är helt rispig. Jag rekommenderar Svinto. 

Brun-utan-sol
Intala dig att det bästa sättet att jämna ut det ojämna resultatet är att försöka fylla i mellanrummet mellan fläckarna. Be en bön. Inse att Gud antagligen inte hjälper till med just brun-utan-sol.  Be honom att göra ett litet undantag just denna gången. 

Äta
Efter en hel dag av puls på hundraåttio finns ingen energi att laga någonting annat än snabbnudlar. 

 

Dag 3

Dusch
Raka hela kroppen och försök undvika tanken på hur rödprickig du kommer vara om cirka fjorton timmar. Stå lite för nära badrumsspegeln och upptäck att du har anlagt mustasch. Raka den också! Stå kvar framför spegeln och gny lite över hur fruktansvärt ful och värdelös du är. 

Brun-utan-sol
Åh älskling, det finns inte mycket du kan göra nu. Tur att din nya boxiga klänning täcker den där suspekta fläcken. 

Äta
hahahaha nej

Gråta
hahahaha ja

Någon slags sista desperat åtgärd
Smacka på allt nytt smink du köpt och upptäck att även om den du inte är klädd som en lady of the evening så är du definitivt sminkad som en. Kom ihåg det där du sa i början av den här resan: att man ser ut som man känner sig. Med den tanken i huvudet är det dags att sätta på lite Olsen brothers och försök att intala dig att du verkligen är smuk som et stjerneskud.

Dags att bege sig ut i dimman! Du kommer vara mycket fulare än du hade hoppats, men ändå avsevärt snyggare än du var innan. 


Tagga oss i dina före- och efterbilder på Instagram!

Text: Clara Clara Kristiansen
Bild: Clara Kardashian Jenner


Publicerat

i

av

Etiketter: